CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 12, 2019, 04:22:35 am


Login with username, password and session length


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: unable to load .dll in version 1.0  (Read 688 times)
mofosheee
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 115


View Profile
« on: February 05, 2019, 13:14:46 pm »

I am having trouble loading .dll plugins to my CamBam 1.0 program. 

The message received is as follows; " 
an attempt was made to load an assembly from a network location which would have caused the assembly to be sand boxed in previous versions of the .NET framework.  The release of the .NET framework does not enable CAS policy by default, so this load may be dangerous.  If this load is not intended to sandbox assembly, please enable the load from RemoteSourcesswitch"

I've researched other threads and am not able to find a solution.  Please advise.  Thanks all!
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 5676



View Profile WWW
« Reply #1 on: February 05, 2019, 14:47:25 pm »

Hello

Have a look here
http://www.cambam.co.uk/forum/index.php?topic=6294.0

++
David
Logged
mofosheee
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 115


View Profile
« Reply #2 on: February 05, 2019, 15:52:02 pm »

Thank you David!
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.076 seconds with 19 queries.

Copyright © 2018 HexRay Ltd. | Sitemap