CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
November 20, 2017, 05:37:22 am


Login with username, password and session length


Pages: 1 [2] 3 4 ... 8
  Print  
Author Topic: "Snappy", more snap points for CamBam plugin  (Read 3343 times)
lloydsp
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 7155



View Profile
« Reply #15 on: August 27, 2017, 21:06:58 pm »

David,
Yes, my system is still XP for the shop.  I don't know (yet) how to rectify the problem.

Eddy,
Thanks!

Lloyd
Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #16 on: August 27, 2017, 21:18:25 pm »

I'll test it on my old PC Wink
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #17 on: August 27, 2017, 21:28:01 pm »

tested with V1 and V0.98 on XP Pro SP3, no problems, works on both

On the XP machine, the Cambam help/about say that the net framework is V 2.0.50727.3655 (2.0.50727.8669 on W7 - 64)

what say CB about your frameworks ?

++
David
Logged
lloydsp
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 7155



View Profile
« Reply #18 on: August 27, 2017, 21:35:18 pm »

help/about WHERE, David?  I was on the control panel looking at my installs.

My CB help/about reports "Framework Version : 2.0.50727.8761", and that's a later version than what seems to be required!

I'm running .Net Framework 3.5, which is supposed to contain ALL of V2.0...

Lloyd
« Last Edit: August 27, 2017, 21:38:57 pm by lloydsp » Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
Bob La Londe
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2991


^ 8.5 pounds on my own hand poured bait.


View Profile WWW
« Reply #19 on: August 27, 2017, 21:49:30 pm »

A "show snaps" option would be really cool. 
Logged

Getting started on CNC?  In or passing through my area?
If I have the time I'll be glad to show you a little in my shop. 

Some Stuff I Make with CamBam
http://www.CNCMOLDS.com
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #20 on: August 27, 2017, 22:34:42 pm »

Quote
help/about WHERE, David?  I was on the control panel looking at my installs.

The one in Cambam.

Quote
I'm running .Net Framework 3.5, which is supposed to contain ALL of V2.0...

Yep, it's the case, and the plugin use .Net Framework 2.0 (3.5 seems always to appears as 2.0)

++
David


* Sans titre-1.png (24.78 KB, 596x396 - viewed 14 times.)

* Sans titre-2.png (42.38 KB, 947x554 - viewed 20 times.)
Logged
lloydsp
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 7155



View Profile
« Reply #21 on: August 27, 2017, 22:38:10 pm »

So???  I'm confused.

I'm running the version of .NET that should support that application, yet it says it was compiled on a "more recent version" than what I'm running now. (Huh)

Lloy
Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #22 on: August 27, 2017, 22:56:35 pm »

I don't know why it do not works ... it should works !  Huh (my 3.5 net frameworks on XP is older as yours, and that works)

Logged
tau
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 113



View Profile
« Reply #23 on: August 27, 2017, 23:08:10 pm »

Eddy,

thx for further clarifying what should be seen on my screen, but unfortunately even though i have created all the geometric entities you've shown on your screenshot and the fact that 'snap to objects' is selected, i can't see any snap points highlighted ony my screen.  Huh

Even tried disabling and enabling again the 'snap to objects' flag under the 'View' Menu item. Still no visible snap points. Roll Eyes

My CB About Dialog says i have Framework Version : 2.0.50727.8762 installed. 

Thx,  Tunc
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #24 on: August 27, 2017, 23:12:20 pm »

Quote
Still no visible snap points.

Snap points are not visible ; The mouse sticks (magnet) on the points when passing over it, exactly as with the built-in snap points.

++
David
« Last Edit: August 27, 2017, 23:47:16 pm by dh42 » Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #25 on: August 27, 2017, 23:38:56 pm »

Re

@Tau: I just add a small video on the website Wink

http://www.atelier-des-fougeres.fr/Cambam/Aide/Plugins/Snappy.html

++
David
Logged
lloydsp
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 7155



View Profile
« Reply #26 on: August 28, 2017, 00:49:12 am »

And, just to be clear, both snappy and 'additional snap points' work fine on my 1.0V... but I can't USE 1.0, because of so many incompatibilities with my files.

Lloyd
Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #27 on: August 28, 2017, 00:54:08 am »

Quote
work fine on my 1.0V

On the same PC ?

++
David
Logged
kvom
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 1388


View Profile
« Reply #28 on: August 28, 2017, 00:56:13 am »

Suggestion for an addition.  If two circles or arcs are selected, create snap points for a line tangent to both.
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4745



View Profile WWW
« Reply #29 on: August 28, 2017, 01:01:35 am »

Suggestion for an addition.  If two circles or arcs are selected, create snap points for a line tangent to both.

Hello

Already exists in Draw/plus/tangente Wink

http://www.atelier-des-fougeres.fr/Cambam/Aide/cad/Entities.htm#plus

++
David
Logged
Pages: 1 [2] 3 4 ... 8
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.13 seconds with 18 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap