CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 21, 2017, 11:04:51 am


Login with username, password and session length


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CB 1.0 install on Centos 6.8 errors  (Read 582 times)
jamby
CNC Ewok
*
Offline Offline

Posts: 5


View Profile
« on: April 26, 2017, 03:44:37 am »

Hey

  I installed CB 1.0 in a subdirectory /home/jamby/Downloads/CamBam/CamBam1.0    Also installed mono from github.

mono -V
Mono JIT compiler version 3.2.8 (tarball Tue Apr 25 18:23:08 PDT 2017)
Copyright (C) 2002-2014 Novell, Inc, Xamarin Inc and Contributors. www.mono-project.com
   TLS:           __thread
   SIGSEGV:       altstack
   Notifications: epoll
   Architecture:  amd64
   Disabled:      none
   Misc:          softdebug
   LLVM:          supported, not enabled.
   GC:            sge

put a soft link from
ln -s /usr/lib64/libgdiplus.so libgdiplus.so
in /opt/mono/lib

And when I run cambam.sh I get

[ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for Mono.Unix.Native.Syscall ---> System.DllNotFoundException: libMonoPosixHelper.so
  at (wrapper managed-to-native) Mono.Unix.Native.Syscall:get_at_fdcwd ()
  at Mono.Unix.Native.Syscall..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0
  --- End of inner exception stack trace ---
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.UpdateMessageQueue (System.Windows.Forms.XEventQueue queue, Boolean allowIdle) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.UpdateMessageQueue (System.Windows.Forms.XEventQueue queue) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.XplatUIX11.GetMessage (System.Object queue_id, System.Windows.Forms.MSG& msg, IntPtr handle, Int32 wFilterMin, Int32 wFilterMax) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.XplatUI.GetMessage (System.Object queue_id, System.Windows.Forms.MSG& msg, IntPtr hWnd, Int32 wFilterMin, Int32 wFilterMax) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Application.RunLoop (Boolean Modal, System.Windows.Forms.ApplicationContext context) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog (IWin32Window owner) [0x00000] in <filename unknown>:0
  at System.Windows.Forms.Form.ShowDialog () [0x00000] in <filename unknown>:0
  at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Form:ShowDialog ()
  at CamBam.Util.TextTranslation.PromptForLanguage () [0x00000] in <filename unknown>:0


Which maybe a mono problem but that's above my paygrade.

Thanks
Jim
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.124 seconds with 18 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap