CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
April 30, 2017, 06:08:24 am


Login with username, password and session length


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Reset to factory settings  (Read 256 times)
dakes55
CNC Ewok
*
Offline Offline

Posts: 29


View Profile
« on: March 19, 2017, 10:09:00 am »

My computer crashed and i had to re install cambam, the problem is now i can only see the mops in the left hand panel and nothing else, i cant set anything because there is no options there like target depth, speeds and configuration etc, it was working fine before, any ideas please
« Last Edit: April 17, 2017, 19:24:17 pm by dh42 » Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 4315



View Profile WWW
« Reply #1 on: March 19, 2017, 11:01:18 am »

Hello

Try this:

- close CB

- enable the display of hidden folder in Windows

- on W7 and further, go to C:\ProgramData\CamBam plus 0.9.8 and delete the CamBamPro0.9.8.config file.

- run CB again

of course, if you are using V1.0, the folder is named CamBam plus 1.0 and the file CamBamPro1.0.config

++
David
Logged
dakes55
CNC Ewok
*
Offline Offline

Posts: 29


View Profile
« Reply #2 on: March 20, 2017, 18:55:00 pm »

Thanks very much for that, it now works perfectly.
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.101 seconds with 18 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap