CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
October 15, 2018, 23:16:51 pm


Login with username, password and session length


Pages: 1 [2]
  Print  
Author Topic: FORUM UNDER MAINTENANCE currently READ ONLY  (Read 2355 times)
Bubba
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2493



View Profile
« Reply #15 on: July 20, 2018, 02:09:41 am »

I forgot to mention, I'm using Chrome as well.
Logged

My 2ยข
lloydsp
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 7626



View Profile
« Reply #16 on: July 20, 2018, 02:22:32 am »

Yeah, Bob.  But whatever Andy did a few days ago VASTLY improved the speed of page updates.  Then, it went away again.

To be honest, regardless of 'updates', I get good performance from Chrome under XP.

Lloyd
Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
Dragonfly
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2015



View Profile
« Reply #17 on: July 20, 2018, 08:41:31 am »

Here in Bulgaria the forum loads considerably slower than it used to be before the crash.
Especially on first time as my browser (Firefox) is set to clear its cache on exit.  About 10-15 seconds with the browser message 'Waiting for cambam.co.uk' on the status bar.
Working with Linux.

Might be related to the fact that the site does not use the 'https' (secure) protocol and recent browser version become more and more 'unfriendly' to sites using ordinary 'http'. I see also that there are two domains - one for the site 'cambam.info' and one for the forum 'cambam.co.uk' probably directing to the same server.
Pinging 'cambam.info' resolves to 95.128.15.161 and is fast.
Pinging 'cambam.co.uk' returns 'unknown host' - some DNS issue.
« Last Edit: July 20, 2018, 08:49:01 am by Dragonfly » Logged

Before asking a question do some effort and walk through all menus and options in CamBam.  Maybe the answer is there. Please.
10bulls
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2097


Coding Jedi


View Profile WWW
« Reply #18 on: July 20, 2018, 09:09:10 am »

I have just made one change to the forum settings.
Does this help at all?
Logged
Dragonfly
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2015



View Profile
« Reply #19 on: July 20, 2018, 09:49:36 am »

Closed the browser and then started it again - the forum opened very fast. But to be sure I'll have to observe the response for a longer period today.
Logged

Before asking a question do some effort and walk through all menus and options in CamBam.  Maybe the answer is there. Please.
lloydsp
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 7626



View Profile
« Reply #20 on: July 20, 2018, 14:19:24 pm »

Yes, Andy.  It made a wonderful change!

Thanks,
Lloyd
Logged

"Pyro for Fun and Profit for More Than Fifty Years"
10bulls
Administrator
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 2097


Coding Jedi


View Profile WWW
« Reply #21 on: July 20, 2018, 15:17:20 pm »

Yay!  Fingers crossed that was it.

Let me know if it goes slow again and I'll scratch my head some more.  Smiley
Logged
Pages: 1 [2]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2015, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.117 seconds with 20 queries.

Copyright © 2018 HexRay Ltd. | Sitemap