CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
December 11, 2017, 16:53:14 pm


Login with username, password and session length


Pages: 1 2 [3]
  Print  
Author Topic: 'Extender' plugin (autocad-like 'extend' and 'trim' features)  (Read 4907 times)
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 4783



View Profile WWW
« Reply #30 on: December 27, 2016, 21:24:43 pm »

Hello,

Quote
Anyone else has such a trouble ?

No problem for me (XP pro SP3)

thanks for the release Wink

++
David
Logged
michel
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #31 on: December 27, 2016, 21:28:21 pm »

Hi

I have the same version as you

i removed the dll file from the folder and put back the old one from the 0.9.8 version and it is still gone ??

strange . Here is a screenprint from the 2 version. There you can see the logo is gone for the extender in v1.0

michel



* CamBam1.0 toolbar.jpg (14.67 KB, 637x70 - viewed 101 times.)

* CamBam0.9.8 toolbar.jpg (16.61 KB, 747x90 - viewed 91 times.)
Logged
michel
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #32 on: December 27, 2016, 21:30:32 pm »

the extender was in v1.0 visible but it crashed. I then took the recompoled version and since then it is gone

even the previous one does not longer show
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 4783



View Profile WWW
« Reply #33 on: December 27, 2016, 21:56:54 pm »

Quote
I have the same version as you

You talk about Windows ?

also .net framework 4.0 must be installed on XP for CB V1.0 and plugin that are compiled for net 4.0

++
David
Logged
michel
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #34 on: December 27, 2016, 22:04:12 pm »

Hi ,

yes windows 7. I assume netframework 4 should be ok . How can I check this?
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 4783



View Profile WWW
« Reply #35 on: December 27, 2016, 22:09:53 pm »

Ah Win 7 ! ... I think it is always installed on win 7 (but I use win XP so I need to install it separately)

oops ; I do not see ; it is written in your message  Grin

Quote
CamBam.CAD : 1.0.6202.22168
CamBam : 1.0.6202.22169
Build Date : 24.12.2016 12:18:56
Framework Version : 4.0.30319.42000

++
David
Logged
dh42
Administrator
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 4783



View Profile WWW
« Reply #36 on: December 27, 2016, 22:20:19 pm »

re

Just tested on Win7 Home Premium 64 bits and no problem ..

++
David
Logged
EddyCurrent
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 3254



View Profile
« Reply #37 on: December 28, 2016, 08:13:36 am »

Also works for me on Windows 7 64bit
Logged
michel
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 219



View Profile WWW
« Reply #38 on: December 28, 2016, 09:58:04 am »

Hi ,

I found the issue

strange enough i Allways have to unblock the files like Eddy told me before

2. right click the dll file and select Properites
3. on the General tab, you will see at the bottom a button called 'Unblock', click that then 'Apply', then 'OK'

it is working now. Why this is hapenning I don't know


Logged
EddyCurrent
CNC Jedi
*****
Online Online

Posts: 3254



View Profile
« Reply #39 on: December 28, 2016, 10:36:41 am »

Do a search for, "Attachment Manager in Microsoft Windows", it seems there are ways to configure it.
Logged
jk
Storm Trooper
***
Offline Offline

Posts: 215


View Profile
« Reply #40 on: April 10, 2017, 20:44:35 pm »

Updated first post with the v2.0.0

---
* added trim functionality. Shift+click to perform trim instead of extend.
Logged
Pages: 1 2 [3]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.234 seconds with 18 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap