CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. April 16, 2014, 11:19:34 am


Login with username, password and session length


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: I broke CamBam  (Read 941 times)
DanJ
CNC Ewok
*
Offline Offline

Posts: 6


View Profile
« on: January 29, 2012, 04:39:43 am »

I broke CamBam Huh
How do reinstall it new? Huh I have uninstalled it deleted the CamBam folder and reinstalled and it still has my temple in it at start up and it makes bad Gcode Please Help
Thanks!!!!
DanJ
Logged
GeorgeRace
Wookie
****
Offline Offline

Posts: 279


Wobbler Engine


View Profile WWW
« Reply #1 on: January 29, 2012, 11:46:59 am »

To completely uninstall CamBam, you need to remove a working directory that is created when you install and run CamBam.  In my computer it is located at the following location:

C:\Documents and Settings\All Users.WINDOWS\Application Data\CamBam plus 0.9.8

Delete the complete directory and reinstall and you should end up with a clean installation.

Hope this helps,
George
Logged

Please check out my web site.
http://www.mykitairplane.com
Builder & Test Pilot of N73EX
DanJ
CNC Ewok
*
Offline Offline

Posts: 6


View Profile
« Reply #2 on: January 29, 2012, 13:48:18 pm »

Thanks George
That really helps
Danny
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.142 seconds with 17 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap