CamBam
News:
 
*
Welcome, Guest. Please login or register. April 18, 2014, 13:45:31 pm


Login with username, password and session length


Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Possible bug in Profile - CutOrdering  (Read 243 times)
dh42
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 1529



View Profile WWW
« on: January 28, 2012, 15:54:22 pm »

Hello Andy,

A friend send my a file that cause pb with cut ordering ; I have reproduced the problem on the attached file.

The pb appears only by changing the tool diameter ; on the first picture, cut ordering is OK for a tool of 6, the toolpaths are created as defined in the MOP settings (depht first), but the toolpaths are created in "level first" mode if I use a tool of 7.

Bug or not bug ?

++
David



* cut_ordering.jpg (167.79 KB, 800x1202 - viewed 49 times.)
* cut_ordering.cb (4.93 KB - downloaded 20 times.)
Logged
dh42
CNC Jedi
*****
Offline Offline

Posts: 1529



View Profile WWW
« Reply #1 on: January 28, 2012, 16:08:33 pm »

Re

With the same file ; If I use a spiral leadin (angle = 0), toolpath are wrong ; look at the attached picture.

The orange toolpath as no leadin, and on the top left square, the second level don't start at the end of the first level.

 ++
David


* cut_ordering2.jpg (52.03 KB, 1094x429 - viewed 36 times.)
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2013, Simple Machines

Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Page created in 0.214 seconds with 17 queries.

Copyright © 2008 HexRay Ltd. | Sitemap